HarvestFresh - Inspiriran prirodom, pogonjen svjetlošću

Vitamini u voću i povrću više se ne gube u hladnjaku! HarvestFresh tehnologija u tri boje oponaša 24-satni ciklus sunca unutar hladnjaka, čuvajući vitamine dulje. Ova jedinstvena tehnologija unutar vašeg hladnjaka omogućit će vam uživanje u hranjivim obrocima i zdravijem načinu života.


DODATNE TEHNOLOGIJE KOJIMA SE PONOSIMO


EVERFRESH + ® - voće i povrće svježe do 30 dana

Svježe namirnice se nikada više ne moraju pokvariti. Precizna kontrola temperature i vlage smanjuje kondenzaciju u odjeljku za svježe namirnice, održavajući voće i povrće svježim i do 30 dana, tako da imate zdrave sastojke kad ih zatrebate.

Active Fresh Blue Light - Sačuvan vitamin C u voću i povrću

Svježa hrana ponekad izgubi vitamin ako se drži u hladnjaku. Active Fresh Blue Light ™ pomaže voću i povrću da vrše fotosintezu, čuvajući nivo vitamina C, prirodne arome i hranjive sastojke u voću i povrću, održavajući ih svježe i do 30% duže. To znači manje kupovine za vas i zdrave obroke za porodicu.

CoolRoom® - Meso, riba i mliječni proizvodi dulje svježi

Meso, riba i mliječni proizvodi trebaju nižu temperaturu kako bi ostali svježi. CoolRoom® odjeljak ove proizvode održava malo iznad temperature smrzavanja i održava optimalnu vlažnost. Na taj način hrana ostaje svježa i puna ukusa i dva puta dulje.