NOVO

Obitelj proizvoda HygieneShield

Priroda igra vrlo važnu ulogu u našem životu. Vraćamo joj se iznova i iznova nas oduševljava, obnavlja se i ulijeva nam novu energiju.

Posljednjih mjeseci mnogo se toga promijenilo - usvojili smo mnoge nove navike kako bismo poboljšali svoje zdravlje i zdravlje naših obitelji. Ali priroda to radi od pamtivijeka - uvijek nađe način da se oporavi. Snaga sunčevog zraka, topli izvori i valovi mora su nevjerojatni! Baš to je bila inspiracija za novu obitelj Beko proizvoda.

Beko je prvi na tržištu razvio inovativnu obitelj proizvoda HygieneShield koji uz pomoć UV svjetla i visoke temperature uništavaju bakterije i viruse. U kabinetu za dezinfekciju, sušilici i hladnjaku postavili smo UV svijetlo koje poput sunčevih zraka uništava bakterije i viruse. U perilici rublja temeljito čišćenje osigurava sunčeva toplina, a u perilici posuđa, posuđe se dezinficira visokom temperaturom i snagom valova. Pećnica sadrži paru, impregniranu snagom termalnih izvora, koji dezinficira površine pakiranja hrane i kuhinjski pribor.

Beko uređaji iz obitelji HygieneShield uništavaju čak 99% bakterija i virusa.

INSPIRACIJA

MOĆ NEVJEROJATNE PRIRODE

VEĆ DOSTUPNO

KATEGORIJE PROIZVODA

HLADNJACI

SNAGA SUNCA I UV SVJETLOSTI U HLADNJAKU

Hladnjaci iz obitelji HygieneShield inspiraciju crpe iz sunčevih zraka i UV svjetla. Dezinfekciju i vrhunsku higijenu omogućuju posebna ladica HygieneShield i tehnologija UV svjetla koja ravnomjerno djeluje u cijeloj ladici. Uz pomoć tehnologije UV svjetla, HygieneShield dezinficira sve površine pakirane hrane unutar ladice i održava najvišu moguću kvalitetu hrane. Uništava čak 99% bakterija i virusa!

Kombinirani hladnjak Beko također sadrži bogat niz drugih modernih tehnologija.

Pročitaj više

Kako radi?

 • Posebna ladica HygieneShield
 • Potpuno očuvana kvaliteta hrane
 • Uništava čak 99% bakterija i virusa

Trenutno dostupni proizvodi

Beko RCNE560E40ZLXPHUN hladnjak sa zamrzivačem dole

ZANIMA ME

PERILICE RUBLJA

SNAGA SUNCA I VISOKE TEMPERATURE U TVOJOJ PERILICI

Perilice rublja HygieneShield crpe inspiraciju iz sunca i cirkulacije vrućeg zraka. Perilice rublja dezinficiraju i osiguravaju vrhunsku higijenu uz pomoć UV svjetla i visoke temperature. Inovativna tehnologija HygieneTherapy dezinficira vašu odjeću, temeljito pere rublje cirkulirajući topli zrak, a troši manje vode nego u uobičajenom pranju. Uništava čak 99% bakterija i virusa!

Pročitaj više

Kako radi?

 • Inovativna tehnologija HygieneIntense
 • Kombinacija visoke temperature i dodatnog ispiranja
 • Uništava 99 % bakterija i virusa

Trenutno dostupni proizvodi

Perilica rublja Beko, WTE10736CHT

Zanima me

SUŠILICE RUBLJA

MOĆ SUNCA I UV SVJETLOSTI U VAŠOJ SUŠILICI

Sušilice iz obitelji HygieneShield inspiraciju crpe iz topline sunčevih zraka i UV svjetla. Sušilice također dezinficiraju odjeću tijekom sušenja. Tu je i UV higijenski program osvježavanja koji vam omogućuje lako osvježavanje odjeće koju ne perete često, poput jakni i kaputa. Korištenjem UV higijenskog programa sušenja možete dezinficirati osjetljivu odjeću koja nije otporna na visoke temperature. Moć dezinfekcije leži u kombinaciji UV svjetlosti i visokih temperatura koja uništava čak 99% bakterija i virusa!

ProSmart® inverterski motor također pruža vrhunske rezultate sušenja.

Saznaj više

Kako radi?

 • Specijalni UV higijenski program sušenja osjetljive odjeće
 • Specijalni UV higijenski program sušenja
 • Uništava čak 99% bakterija i virusa

Trenutno dostupni proizvodi

Sušilica rublja DS8539TU

Zanima me

PERILICE - SUŠILICE RUBLJA

SNAGA TERMALNIH IZVORIŠTA I VISOKE TEMPERATURE U VAŠOJ PERILICI I SUŠILICI RUBLJA

Obitelj perilica posuđa HygieneShield inspiraciju crpi na suncu i cirkulaciji vrućeg zraka. U slučaju uređaja za pranje i sušenje, dezinfekcija i vrhunska higijena omogućeni su inovativnom tehnologijom HygieneTherapy. Koristi dodatni grijač i ventilator, kao i pametno dizajnirani algoritam koji može potpuno dezinficirati rublje bez upotrebe vode. Uništava čak 99% bakterija i virusa!

Perilica - sušilica rublja zadivit će vas i nizom izvrsnih drugih tehnologija pranja i sušenja.

Kako radi?

 • Inovativna tehnologija HygieneTherapy
 • Mogućnost dezinfekcije rublja bez upotrebe vode
 • Uništava čak 99% bakterija i virusa

Trenutno dostupni proizvodi

Perilica - sušilica rublja Beko HTV7736XSHT

Zanima me

Perilcia - sušilica rublja Beko HTV8736XSHT

Zanima me

PERILICE POSUĐA

SNAGA TERMALNIH IZVORIŠTA I VISOKE TEMPERATURE U VAŠOJ PERILICI POSUĐA

Perilice posuđa iz obitelji HygieneShield inspiraciju crpe iz toplih izvora. Perilice posuđa dezinficiraju i osiguravaju vrhunsku higijenu uz pomoć Hygiene Intense tehnologije. Njihova moć dezinfekcije leži u pari koja nastaje korištenjem ekstremno visokih temperatura, kao i u dodatnom ispiranju. Sve je to vidljivo u potpunoj čistoći i uklanjanju bakterija i virusa na gotovo svim dijelovima posuđa. Uništava čak 99% bakterija i virusa!

Također možete očekivati vrhunske rezultate pranja posuđa zahvaljujući ProSmart Inverter motoru i Aquaflex tehnologiji.

Saznaj više

Kako radi?

 • Inovativna tehnologija HygieneTherapy
 • Upotrijebljava manje vode
 • Uništava čak 99% bakterija i virusa

Trenutno dostupni proizvodi

Ugradna perilica posuđa Beko, BDIN38531D

Zanima me

UNIŠTAVA 99% BAKTERIJA I VIRUSA

PROVJERENO OD STRANE NEZAVISNIH LABORATORIJA

Obitelj proizvoda HygieneShield testirale su neovisne institucije, Airmid Health group i Sveučilište primijenjenih znanosti Rheinwaal.

Airmid Health Group vodeća je biomedicinska istraživačka organizacija specijalizirana za aerobiologiju s naglaskom na odnosu zraka i površinskih zagađivača (virusi, bakterije, plijesan, alergeni) i širenju bolesti u zatvorenom. Testirali su učinkovitost hladnjaka i perilica rublja i otkrili da uništavaju 99% bakterija i virusa.

Sveučilište primijenjenih znanosti Rhein-Waal testiralo je učinkovitost perilica posuđa i potvrdilo da perilice posuđa iz obitelji Hygiene Shield uništavaju 99% bakterija i virusa.