PREDNOSTI DODAJANJA PARE MED PRANJEM

Shirt

Oblačila so na dotik lahka in mehka.

Shirt

Tkanina je manj zmečkana

Shirt

Perilo je popolno sveže in čisto.

Pranje ne pomeni še ene dodatne obveznosti. Pranje lahko postane prijetna aktivnost, zaradi katere bodo vaša oblačila dobila sijaj in obliko, kot da so bila ravnokar kupljena. Zahvaljujoč pralnemu stroju Beko s tehnologijo Steam Cure se bo vaše perilo obdržalo na najvišji kakovostni ravni. Para, ki se sprosti ob začetku in na koncu pralnega ciklusa, bo naredila vaša oblačila popolnoma sveža in lahka, ne glede na vrsto blaga.

Steam Cure

Povezljivost tehnologije Steam Cure z izbranim programom, ki najbolj ustreza določeni vrsti tkanine, zagotavlja izjemne rezultate pranja. Oblačila bodo kot nova, izpopolnjena, mehka na dotik in manj zmečkana. To je hitra in enostavna rešitev za zaposlene ljudi, ki cenijo praktičnost v vsakdanjem življenju.

Para, ki se sprošča ob začetku pranja, zmehča umazanije na tkanini in olajša odpravljanje madežev ter umazanij v kasnejših fazah pranja. To zagotavlja čista in sveža oblačila.

DODATNE TEHNOLOGIJE V PRALNIH STROJIH BEKO

Homewhiz

Upravljajte vaš pralni stroj preko bluetooth naprave vašega pametnega telefona ali tablice. Z aplikacijo HomeWhizz lahko na daljavo vklopite ali izklopite vaš pralni stroj, uredite opomnike ali načrtujete pralni cikel ter upravljate celotno delovanje vašega pralnega stroja.

DODAJANJE OBLAČIL

Zahvaljujoč tej tehnologiji, ni potrebno čakati do naslednjega pranja, da bi odstranili novo nastale madeže ali dodali odejo na katero ste pozabili. Pralni stroj omogoča dodajanje ene ali več stvari v času, ko pralni stroj že deluje.

PRO SMART INVERTER MOTOR

Sodobni stroj z inverterjem omogoča, da pralni stroj Beko deluje tiho, učinkovito in varčno, da bodo vsi družinski člani uživali v miru, tako kot vaša denarnica.

Tehnologija RapiDry

S pomočjo posebnega grelca in toplotne črpalke zagotavlja zelo hitro in učinkovito sušenje. S pomočjo posebnega programa, ki uporablja grelec se bo povprečni čas sušenja osmih kilogramov perila skrajšal iz 150 na 114 minut, če pa boste vstavili en kilogram perila (5 srajc), pa bo to suho zgolj v 18 minutah.

Tehnologija SteamCure

Tehnologija SteamCure poskrbi za lažje odstranjevanje madežev in omogoča boljše rezultate pranja vaših oblačil, saj uporablja paro, ki se dviguje izpod bobna in preplavi vaša oblačila. Če parni program prižgete pred pranjem ta zmehča umazanijo in madeže, zaradi česar so lažje odstranljivi. Ko pa se sprosti v boben ob koncu programa pa zmehča oblačila, zaradi česar se zmanjša število gub na vaših oblačilih, ki so nastala med ožemanjem in vam tako olajša tudi likanje pri oblačilih, ki bi to še potrebovala.

PREGLED MODELOV

WTV8744XD WTE9744N WTV9744XW0 WUE8736XCM WTV9612XS WUE8622XCW WUE7736X0
Energetski razred A+++(-30%) A+++ A+++(-10%) A+++(-10%) A+++ A+++ (-10%) A+++
ProSmart inverter motor check-icon check-icon check-icon check-icon check-icon check-icon check-icon
Kapaciteta 8kg 9kg 9kg 8kg 9kg 8kg 7kg
Maksimalna hitrost ožemanja 1400 1400 1400 1400 1200 1200 1400
Tehnologije
Steamcure check-icon check-icon check-icon check-icon check-icon check-icon
Autodosing check-icon
Add Garment check-icon check-icon check-icon check-icon check-icon check-icon check-icon
HomeWhiz check-icon check-icon check-icon
Aquatech check-icon