PREDNOSTI DODAVANJA PARE TIJEKOM PRANJA

Shirt

Savršeno higijensko pranje.

Shirt

Odjeća je laka i ugodna na dodir

Shirt

Tkanina je manje izgužvana.

Pranje ne mora biti samo još jedna obveza. Može postati ugodno zanimanje zahvaljujući kojem će tvoja odjeća poprimiti sjaj i oblik kao da je maloprije kupljena. Zahvaljujući perilici rublja Beko Steam Cure, možeš održavati svoje rublje na najvišem mogućem nivou. Para puštena na početku i na kraju ciklusa pranja ostavit će vašu odjeću savršeno svježu i laganu, bez obzira na vrstu tkanine.

Steam Cure

Povezivanje tehnologije Steam Cure s izabranim programom, koji odgovara vrsti tkanine, obećava izvanredne rezultate pranja. Odjeća izgleda kao nova, osvježena, ugodna (je) na dodir i manje izgužvana. To je brzo rješenje za zaposlene ljude koji cijene praktičnost u svakodnevnom životu.

Dodana para na početku ciklusa omekšava nečistoću na tkanini i olakšava njeno uklanjanje u kasnijim fazama pranja. To obećava idealno čistu i svježu odjeću. Dodavanje pare u završnoj fazi pranja obnavlja prvobitni oblik odjeće, čineći tkaninu izuzetno mekom i manje izgužvanom.

DODATNE TEHNOLOGIJE U PERILICAMA RUBLJA BEKO

Homewiz

Upravljaj perilicom rublja preko bluetooth-a pomoću smartphonea ili tableta. S aplikacijom HomeWizz možeš daljinski uključiti ili isključiti perilicu rublja, podesiti podsjetnike ili isplanirati ciklus, kao i nadgledati čitav postupak rada perilice (rublja).

LAKO DODAVANJE ODJEĆE

Ne moraš čekati do sljedećeg pranja da bi uklonio svježe nastale fleke ili dodao deke na koje si zaboravio. Dodati još jednu, čak i veću stvar možeš tijekom gotovo cijelog ciklusa pranja koji je u tijeku.

PRO SMART INVERTER MOTOR

Suvremeni motor s inverterom omogućava da perilica rublja Beko bude tiha, efikasna i energetski stabilna tako da članovi tvog kućanstva mogu uživati u miru baš kao i tvoj novčanik.

AQUATECH TEHNOLOGIJA

Beko Aquatech je potpuno nova tehnologija pranja, koja zamjenjuje pokrete bubnja snagom vode. Na taj način se štedi 50% vremena, bez žrtvovanja performansi pranja. Uz to je i nježnija prema vašoj odjeći do 50% u odnosu na konvencionalne programe. Beko Aquatech nanosi otopine deterdženta u vodi na tkaninu prije početka pranja. Na taj način deterdžent prodire u tkaninu i osigurava dubinsko pranje. Ova nova tehnologija štedi značajno vrijeme i omogućava nježan tretman odjeće.